Standard de calitate

Serviciile oferite se ridica la cele mai inalte standarde in materia fitness-ului iar profesionalismul acestora este conferit de acreditarea si autorizarea recunoscuta pe plan national de catre MECTS (Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului), MMFPS (Ministerul Muncii,Familiei si Protectiei Sociale), cat si pe plan European prin EREPS.

Evaluare


Plan de Alimentatie
New
Plata Unica
Plan de alimentatie personalizat, pe 7 zile, in functie de obiectivele alese, preferintele culinare si stilul tau de viata.
Price150 RON

Detalii

Online Coaching (OC)
Promotion
Abonament Lunar
Plan antrenament ajustat incontinuu, cu progresul urmarit online, plan de alimentatie, ghid suplimente, intrebari nelimitate.
Price250 RON

Detalii

Personal Training (PT)
Featured
Abonament Lunar
Antrenamente asistate in functie de necesitati, nutritie, cardio, ghid suplimente, intrebari nelimitate.
PricePersonalizat

Detalii


Intrebari Frecvente

 • Eu
 • Tu

Alaturat gasesti raspunsurile la cele mai frecvente intrebari pe care le primesc. Scopul unui antrenor personal este de a sfatui clientul atat in sala de forta, cat si in afara ei. Pentru ca adevarata incercare este mentinerea unui stil de viata sanatos si in celelalte 23 de ore.

Contacteaza-ma oricand ai vreo intrebare sau nelamurire referitoare la unul dintre serviciile pe care le ofer. Astfel putem stabili impreuna care dintre variante se potriveste cel mai bine cu stilul tau de viata. De asemenea, raspund la orice intrebare generala despre fitness, antrenamente si/sau nutritie.

Pentru intrebari suplimentare in legatura cu alegerea programului care se potriveste cel mai bine cu stilul tau de viata si cu obiectivele impuse, nu ezita sa ma contactezi.

info@dietaflex.ro

 • Ce este Online Coaching-ul?

  Online Coaching-ul este echivalentul virtual al Personal Training-ului. Colaborarea dintre client si antrenor se face la distanta, printr-un sistem bine pus la punct, cu ajutorul caruia se poate urmari progresul antrenamentelor si evolutia corporala prin respectarea nutritiei. OC-ul este dedicat persoanelor care sunt cel putin la stadiul de Incepator-Intermediar si pot efectua corect miscarile de baza.

 • Cum se realizeaza un plan de alimentatie?

  Totul se invarte in jurul unui cliseu cat se poate de real: fiecare persoana este diferita! Asadar, in functie de anumiti factori fiziologici, nivel de activitate, stil de antrenament, nivel de experienta, compozitie corporala, stil de viata etc. creez o nutritie personalizata pentru ca tu sa obtii rezultatele dorite.

 • Ce implica serviciile de Personal Training?

  Personal Training-ul reprezinta pachetul complet de servicii: Antrenamente asistate (2-4 sedinte pe saptamana, in functie de preferinte si scop), Plan de alimentatie personalizat, Protocol de Cardio, urmarirea progresului in forta si anduranta, Intrebari nelimitate.

 • Cum se realizeaza un plan de antrenament?

  Deoarece Planul de Antrenament este personalizat, intai de toate trebuie identificat scopul principal: masa musculara / ardere grasime. Apoi, se obtine o evaluare preliminara a nivelului de experienta, a fortei, a capacitatii cardiovasculare si se depisteaza existenta grupelor musculare deficitare sau a dezechilibrelor musculare. Desigur, planul se realizeaza si in functie de frecventa antrenamentelor.