Online Coaching

Online Coaching


COMANDA ONLINE COACHING

250 RON (Plata Lunara)

Ce implica serviciul de

Online Coaching?

 • Plan de Alimentatie +

  Jurnal Nutritie

 • Planul de alimentatie este realizat conform principiilor dietei flexibile si este personalizat pentru fiecare abonat in parte, luandu-se in considerare mai multi factori.(detalii despre planul de alimentatie)
 • Jurnalul de Nutritie este modul prin care se urmareste progresul zilnic/saptamanal/lunar folosind platforma Google Docs (acest lucru necesita cont gmail). Jurnalul de Nutritie se completeaza zilnic (dureaza cateva secunde) si cuprinde urmatoarele elemente pe care abonatul trebuie sa le introduca:
 1. Macronutrientii (PRO/CARBO/GRAS) consumati in fiecare zi a saptamanii (conform Planului de alimentatie oferit)
 2. Rezultatul cantaririi zilnice (kg avute in fiecare dimineata)
 3. Durata antrenamentelor de tip Cardio realizate
 4. Numarul de kcal arse in timpul antrenamentelor de tip Cardio
 5. Observatii sau eventuale probleme personale intalnite pe parcusul dietei
 • Planul de alimentatie poate fi modificat lunar/saptamanal, in functie de evolutia ta.
 • Plan de Antrenament +

  Jurnal Antrenament

 • Planul de antrenament e conceput, in primul rand, in functie de scopul pe care il ai (ex: vrei masa musculara, ardere grasime etc.). Initial, vom face o evaluare preliminara a nivelului de experienta, a fortei, a capacitatii cardiovasculare si vom vedea care sunt grupele musculare deficitare, dezechilibrul muscular samd.
 • Planul de antrenament se realizeaza si in functie de frecventa antrenamentelor si a stilului de antrenament, acesta cuprinzand protocolul si pentru antrenamente cardiovasculare de tip Low/High Intensity.
 • Jurnalul de antrenament este modul prin care se urmareste progresul saptamanal/lunar folosind platforma Google Docs (necesita cont gmail) si se completeaza dupa fiecare antrenament, ori chiar in timp real dupa fiecare serie, folosind smartphone-ul.
 • Jurnal de Antrenament

  Detalii

 • Jurnalul de antrenament cuprinde antrenamentul structurat pentru fiecare zi de sala si progresia facuta de mine saptamanal, astfel ca vei sti la fiecare antrenament ce exercitii, cate serii, cate repetari si cu ce greutate trebuie sa efectuezi antrenamentul de forta. Progresia va urmari ca in fiecare saptamana sa existe o crestere continua in forta si va elimina orice “plafonare”.
 • Elementele care tu le vei introduce:
 1. Numarul de Serii efectuate la fiecare exercitiu
 2. Numarul de Repetari efectuate la fiecare exercitiu
 3. Greutatea cu care ai efectuat exercitiul
 4. Vei folosi Scara Intensitatii conform instructiunilor primite
 • Consultanta Permanenta

Vei primi consultanta online permanenta si acces la adresa mea personala de email, astfel ca iti voi raspunde la majoritatea intrebarilor in maximum 12 ore, uneori chiar instant. Numarul de intrebari este nelimitat, asadar orice intrebare este binevenita!

 • De ce anume vei avea nevoie?

Pentru ca Online Coaching-ul sa fie cat mai precis si rapid, si pentru a asigura un progres cat mai optim, va trebui sa ai neaparat acces la urmatoarele:

 1. Cont gmail (necesar pentru editare Google Docs)
 2. Smartphone (pentru completarea in timp real Google Docs)
 3. Cantar corporal
 4. Cantar de bucatarie
 5. Sa completezi cat mai corect chestionarul furnizat
 6. Sa completezi zilnic Jurnalul de Nutritie, fara exceptii
 7. Sa completezi zilnic Jurnalul de Antrenament, fara exceptii
 8. Vointa 🙂

Alege Online Coaching si vei primi constant
modificari asupra nutritiei si antrenamentelor,
eliminandu-se orice risc de "plafonare".


Cum ma abonez la Online Coaching?

Pasii care trebuie parcursi

Comanda

Foloseste formularul de comanda din rubrica Contact
Step
1

Analiza

Vei primi pe email chestionarul client si intrebari suplimentare
Step
2

Efectuare plata

Trimite chestionarul client completat si efectueaza plata conform facturii si a specificatiilor.
Step
3

Obtinere Jurnale + Plan Alimentar

Dupa efectuarea platii, pana la urmatorul inceput de saptamana, vei primi acces la Jurnale si Planul de Alimentatie.
Step
4

Punerea in practica

Completeaza zilnic jurnalele si foloseste consultanta online in favoarea ta!
Step
5


Termeni si Conditii

Observatii in privinta Online Coaching-ului:

 1. Online Coaching-ul este destinat persoanelor care au trecut sau sunt la finalul stadiului de “incepator”, adica cele care au abilitatea de a executa la perfectiune urmatoarele miscari de baza, compuse, cat si derivatele acestora: Genoflexiune cu bara, Indreptare clasica cu bara, Impinsul la piept cu bara, Ramatul cu bara, Impinsul deasupra capului cu bara. In cazul in care nu sunteti siguri de buna executie, Online Coaching-ul cuprinde si critica tehnicii de executie cat si sfaturi de imbunatatire a acesteia. Daca nu ati fost invatati/indrumati in buna executare a miscarilor de baza, va rog sa luati in considerare serviciul de Personal Training  (Valabil doar in Targu-Mures)
 2. Plata realizata este de tip abonament, cuprinde serviciul de Online Coaching pentru exact 4 saptamani (incepand cu prima zi de Luni dupa efectuarea platii)
 3. Din cauza unui numar consistent de cereri saptamanale si tinand cont de faptul ca fiecare Plan de Alimentatie, Jurnal de Nutritie si Jurnal de Antrenament este personalizat, termenul de livrare poate fi chiar si 5 zile, insa de regula se incepe in urmatoarea zi de Luni dupa efectuarea platii. Exemplu: Plata a fost efectuata intr-o zi de Miercuri, pana in urmatoarea zi de Luni se stabilesc detalii suplimentare iar clientul va primi tot ce are nevoie pentru a incepe 4 saptamani de Online Coaching.
 4. Toate intrebarile sunt trimise pe adresa de email furnizata, astfel ca abonatul va avea toate raspunsurile salvate si le va putea reciti oricand.
 5. Online Coaching-ul este personalizat in functie de individ, asadar sunt sanse foarte mari ca un plan sa nu ofere rezultatele si altor persoane apropiate, din cauza necesitatilor diferite ale fiecaruia.
 6. Clientul are obligatia sa completeze zilnic Jurnalul de Nutritie si Jurnalul de antrenament (dupa fiecare antrenament), astfel evolutia se poate urmari si progresia saptamanala se poate face in timp util. Progresia saptamanala a antrenamentelor, urcarea nr. de serii, repetari, a greutatii, se face in functie de informatiile anterioare disponibile, asadar necompletarea Jurnalelor la timp poate duce la intarzierea efectuarii progresiei saptamanale.
 7. Din momentul in care a inceput serviciul de Online Coaching, clientul are acces la Jurnale si Consultanta Online pentru o perioada de 4 saptamani, indiferent de situatia/starea acestuia (daca acesta este accidentat, pleaca in concediu etc). Dupa cele 4 saptamani, daca se doreste continuarea serviciului de Online Coaching, se efectueaza o noua plata.
 8. Serviciul de Online Coaching NU ESTE RAMBURSABIL.

ATENTIE

Planul de alimentatie, cat si continutul acestui site, informatiile, serviciile de Online Coaching, Personal training oferite, nu sunt un substituent pentru ingrijirea medicala profesionala sau a unui diagnostic medical. Niciunul dintre serviciile oferite de mine sau dietaflex.ro nu ar trebui sa fie efectuate sau utilizate in alt mod, fara aprobarea prelimanara din partea unui medic sau a unui specialist in domeniul medical. Raul Raditoiu nu este medic, deci sfaturile sale, fie ca este vorba de cele prezentate pe site, in planurile sale de alimentatie/nutritie, sau prin serviciile sale de coaching, nu reprezinta un inlocuitor pentru sfaturi medicale profesionale. Precum in cazul oricarui program de exercitii/activitate fizica, va asumati anumite riscuri pentru sanatatea si siguranta dumneavoastra. Este posibil sa apara accidentari/daune corporala dupa urmarea exercitiilor fizice din programul personal, mai ales in cazul in care acestea sunt realizate cu forma de executie necorespunzatoare. Cu toate ca instruirea temeinica este inclusa la cerere, fiecare persoana isi da seama ca serviciile de coaching / planurile oferite de Raul Raditoiu (la fel ca orice alt program de exercitii) implica un risc de accidentare. In cazul in care alegeti sa participati la aceste riscuri, faceti acest lucru de bunavoie si in acord, presupunand cu buna stiinta si in mod voluntar toate riscurile asociate cu astfel de activitati si exerciții fizice. Aceste riscuri pot exista, de asemenea, pentru cei care sunt in prezent in stare buna de sanatate si au un anumit grad de experienta. Trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra inainte de a incepe ORICE program de exercitii sau plan de alimentatie, fara exceptii. In prezent, utilizati aceste planuri de alimentatie, programe de antrenament si serviciile de consultanta oferite pe propriul risc, Raul Raditoiu nu este responsabil pentru niciun fel de leziuni sau probleme de sanatate care ar putea sa apara ori chiar deces, ca urmare a utilizarii acestor servicii de coaching si / sau planuri de alimentatie/antrenament de pe dietaflex.ro