PESTE 200 DE PERSOANE AU REUSIT SA ISI SCHIMBE STILUL DE VIATA CU AJUTORUL MEU!

CATEVA DINTRE REZULTATE

ACCIDENTARILE DIN TRECUT NU SUNT O SCUZA CARE SA TE IMPIEDICE!

35KG

in 18 luni

AndreiBatagaefectbefafter-1024×986
35 de kg in 18luni, ajungand sa am pentru prima oara in viata mea un abdomen vizibil.

Am suferit de 3 hernii de disc care imi limitau posibilitatea de a face anumite exercitii, intampinand dureri lombare constante, am devenit inactiv si am inceput sa acumulez kilograme de-alungul aniilor. Aveam mare nevoie de ajutor, astfel am inceput antrenamentele personale si planurile de alimentatie modificate in functie de evolutie. Avand rabdarea necesara sa imi schimb stilul de viata, am scapat de majoritatea problemelor de sanatate si  am slabit 35 de kg in 18luni, ajungand sa am pentru prima oara in viata mea un abdomen vizibil.

VIATA DUPA 50 POATE SA FIE FRUMOASA!

20KG

in 4 luni

Adriana-BefAfter-1536×1023

Am reusit sa slabesc 20 de kg in 4 luni.

Dupa anumite probleme cu genunchiul si kinetoterapie, aveam nevoie de o abordare mai personalizata asupra alimentatiei mele. Am apelat la Raul pentru un plan de alimentatie care s-a modificat in functie de evolutia mea si am reusit sa slabesc 20 de kg in 4 luni. Cel mai important este faptul ca NU M-AM INGRASAT LA LOC! Acest lucru a fost posibil datorita aplicarii unui plan de dieta inversa si mentenanta in functie de alimentele alese de mine.

ORICE INCERCAM SA FAC, NU REUSEAM SA SLABESC

20KG

in 5 luni

Dinu-Serban-transf-bef-aft-1536×1261

Am reusit sa slabesc 20 de kg in 5 luni.

Am lucrat impreuna cu Raul prin programul de Online Coaching initial pentru perioada de ardere grasime. Am reusit sa slabesc 20 de kg in 5 luni, dupa care ne-am apucat de Dieta Inversa (Reverse Diet) ca sa fim siguri ca metabolismul meu va functiona optim si nu ma voi ingrasa la loc. Continuam colaborarea in perioada de masa musculara, si totul functioneaza "ca la carte"

NUTRITIA ESTE MAI IMPORTANTA DECAT CREDE LUMEA

16KG

in 4 luni

rsz_ionescu-mircea-befafter-blurr50-tiny

Am slabit 16kg in 4 luni si jumatate.

Am optat pentru un plan de alimentatie personalizat cu scopul de a incepe perioada de ardere grasime. Raul a creat un plan care a functionat perfect cu meseria mea (Kinetoterapeut). Fiind o persoană foarte activa aveam nevoie de "energia" necesara pentru desfasurarea activitatii mele zilnice dar in acelasi timp sa imi si fie optimizat procesul de ardere grasime. Era clar ca o abordare de tip Keto/LowCarb nu putea sa fie sustenabila in cazul meu, aveam nevoie de expertiza unui profesionist. Rezultatele au venit rapid si am reusit sa obtin o forma foarte buna prin consultanta nutritionala in timp ce antrenamentele le-am facut pe cont propriu. Am slabit 16kg in 4 luni si jumatate.

VARSTA ESTE DOAR UN NUMAR! LA 42 DE ANI MA SIMT INCREDIBIL!

12KG

in 3 luni

Flavius-var-2before-after-sharpen-1882×2048

Am slabit 12kg in 3 luni.

Am apelat la Raul pentru personal training dupa ce am vazut ca procentajul meu de grasime incepe sa scape de sub control. Mi-a recalculat alimentatia si am inceput impreuna antrenamentele de forta in combinatie cu cele de tip cardio. Am slabit 12 kg in 3 luni, find surprins de faptul ca in tot acest timp, datorita antrenamentelor bine structurate, am reusit sa cresc in forta la anumite exercitii.

MI-A REVENIT INCREDEREA DE SINE!

32KG

in 11 luni

transf-1-eff-kg-alb-scaled

Am slabit 32kg in 11 luni.

Am apelat la Raul si serviciile sale deoarece vroiam sa imi incep evolutia sub indrumarea unui profesionist. Pe tot parcursul colaborarii am ajuns sa imi cresc forta la principalele miscari compuse si sa ating un nou nivel de capacitate cardiovasculara. Am slabit 32 de kg in 11luni de colaborare!

CHIAR DACA ERAM INCEPATOR, AM OBTINUT REZULTATE SPECTACULOASE

17KG

in 5 luni

barlastransform-1536×1342

Am slabit 17kg in 5 luni.

Am apelat la Online Coaching printr-o recomandare a unui prieten care a avut si el o transformare spectaculoasa! Fiind la inceput de drum, Raul m-a invatat forma de executie corecta a exercitiilor si cum sa imi pregatesc mesele din planul de alimentatie cat mai eficient. Planul de alimentatie cat si antrenamentele se modifica lunar, astfel nu am avut nici un moment de "stagnare". Pe final am slabit 17kg in 5 luni si incep o mult asteptata perioada de masa musculara.

MI-AM SCHIMBAT COMPOZITIA CORPORALA FARA SA RENUNT LA PASIUNEA PENTRU KICKBOXING!

8KG

in 3 luni

Nemes-Szilard-transform-post-1536×1180

Am slabit 8kg in 3 luni.

Fiind pasionat de sporturi de contact, aveam nevoie de cineva care sa-mi calculeze nutritia pentru a da randament optim in pasiunea mea. Am apelat la Raul pentru Online Coaching dupa ce am vazut rezultatele altor persoane, si a fost cea mai buna decizie! Prin coordonarea antrenamentelor de forta cu cela de kickboxing si implementarea unui plan de alimentatie gandit in acest sens, am slabit 8kg in 3 luni si mi-am schimbat in totalitate compozitia corporala

MI-AM DUS CORPUL LA UN PROCENTAJ DE GRASIME EXTREM!

8KG

in 3 luni

alinatransfbefafter-1536×1342

Am slabit 8kg in 3 luni.

Dupa o lunga pauza de inactivitate, am apelat la Raul din dorinta de a face o definire extrema. Pe langa faptul ca am ajuns la un procentaj de grasime corporala foarte scazut, obtinand un abdomen bine definit, mi-a crescut forta la fiecare dintre miscarile compuse principale (Squat, Deadlift,Benchpress). Am slabit 8 kg in 3luni in timp ce m-am pregatit pentru primul meu Crossmarathon (10km)

CHIAR DACA NU ERAM INCEPATOR, AVEAM NEVOIE DE O INDRUMARE CORECTA

7KG

in 3 luni

dietaflex-rezultat-dorin-1536×1342

Am slabit 7kg in 3 luni.

Din dorinta de a obtine o transformare sesizabila am apelat la serviciul de Online Coaching dar si la cateva sedinte de Personal Training ca sa ma asigur ca am o forma corecta de executie in timpul antrenamentelor. Pe tot parcursul perioadei de ardere grasime am avut consultanta permanenta din partea lui Raul, timp in care am adoptat un plan de alimentatie orientat pe principiul dietei flexibile. Am slabit 7 kg in 3luni in timp ce mi-a crescut forta considerabil datorita faptului ca pana in acel moment, nu am avut niciodata un plan de antrenament cu progresia calculata.

AM INVATAT CUM SA IMI PASTREZ NOUA GREUTATE FARA SA MA INGRAS LA LOC

10KG

in 4 luni

andreea-halcu-before-after-var-2-cenzurat-1024×1024

Am slabit 10kg in 4 luni.

Fiind obisnuita cu clasele de grup un pas important a fost combinarea antrenamentelor de forta cu antrenamentele aerobice. Avand un nivel de activitate ridicat, nutritia mi-a fost conceputa sa pot sa sustin efortul fizic zilnic fara sa am perioade in care sa ma simt fara energie.Am colaborat pe partea de Online Coaching pentru 4 luni si am slabit 10 kg fara sa le mai pun la loc! Prin procesul de reverse diet, am invatat ce trebuie sa mananc ca sa imi mentin noua forma fara mari batai de cap.

TIMPUL LIMITAT NU TREBUIE SA FIE UN IMPEDIMENT

13KG

in 4 luni

norbert-transfor-dietaflex-1536×1342

Am slabit 13kg in 4 luni.

Am optat pentru Online Coaching. Raul a dat dovada de o flexibilitate imensa aducand schimbari constante la planul de antrenamente astfel incat sa obtin cele mai bune rezultate tinand cont de timpul limitat pe care il am pentru exercitiile zilnice. Am slabit 13 kg in 4 luni si mi-am demonstrat ca timpul nu trebuie sa fie folosit ca si o scuza cand vine vorba de atingerea obiectivelor

Tu cand faci primul pas?

reducere