Personal Training

Antrenamente asistate

Ce implica serviciul de ?

Antrenamente Asistate

 • Antrenamentele asistate reprezinta metoda optima pentru a-ti oferi un corp nou
 • Prin antrenamente asistate vei beneficia intotdeauna de atentie maxima, avand un program modelat in functie de stilul dorit si scopul individual (se poate opta pentru antrenamente de forta/anduranta/mixte)
 • Vei avea mereu structura planuita pentru fiecare antrenament in parte, totul fiind orientat in ideea unui progresul personal vizibil.
 • Durata sedintelor este de regula 1 h (in anumite situatii se prelungeste) si se desfasoara, de obicei, dupa urmatoarea structura: incalzire dinamica, antrenamentul propriu-zis, stretching.

Optiuni Valabile

ABONAMENT LUNAR (240/360/480 RON pentru 8 / 12 / 16 sedinte in 4 saptamani in functie de necesitati):

 • Include antrenamente asistate (nu include plan de alimentatie)
 • 50% Discount la Planul de alimentatie (costul acestuia devine 125 ron)
 • Consultanta Online permanenta.
 • Vei avea locul rezervat prin programare saptamanala.
 • Numar limitat de persoane
 • Planurile de alimentatie sunt realizate conform principiilor dietei flexibile si personalizate in functie de nevoile si scopurile tale. (detalii despre planul de alimentatie)

Consultanta Permanenta

 • Vei primi consultanta online permanenta, prin intermediul Facebook, Whatsapp. Iti voi raspunde la intrebari cat de repede posibil.
 • Discount 50% la achizitionarea unui Plan de alimentatie (125 RON plata unica), dupa care acesta poate fi modificat lunar gratuit, in functie de evolutia ta.
 • Planul de antrenament este modificat in functie de necesitati/evolutie astfel existand o permanenta orientare spre progres si eliminandu-se riscul “plafonarii”.

Cum ma abonez pentru Personal Training?

Pasii care trebuie parcursi

PROGRAMEAZA-TE PENTRU PERSONAL TRAINING

240-480 RON (Plata Lunara in functie de Nr. de Sedinte)

PROGRAMEAZA-TE

Foloseste formularul de Contact pentru a te programa

ANALIZA PRELIMINARA

Vei primi intrebari suplimentare si se va incerca o programare a sedintelor cat mai convenabila

EFECTUARE PLATA

Plata se poate efectua dupa fiecare sedinta(Plata Unica) sau la inceput de luna (Abonament)

INCEPE-TI EVOLUTIA!

Profita de antrenamentele asistate si de consultanta permanenta!

TERMENI SI CONDITII

Observatii in privinta Personal Training-ului:
 • Personal Training-ul este destinat oricarei persoane, atat incepatorilor cat si avansatilor. Antrenamentele asistate sunt orientate in functie de scopul individual, acestea cuprinzand antrenamente de forta, cardio LISS si/sau HIIT, sau o combinatie intre ele.
 • Din cauza programului personal si a locurilor disponibile care sunt limitate, este necesara programarea pentru Personal Training.
 • Avand in vedere numarul consistent de programari pentru serviciul de Personal Training, exista posibilitatea ca in anumite momente sa nu fie locuri disponibile, de aceea va rog sa folositi formularul de Contact pentru a verifica disponibilitatea.
 • Fiecare programare este efectuata in cel mai convenabil mod pentru client.
 • Daca se doreste rezervarea locului si plata unui abonament lunar, clientul dispune de numarul de sedinte ales pentru o perioada de 4 saptamani. Exemplu: 8 sedinte / 4 saptamani, rezulta 2 sedinte programate pe fiecare saptamana.
 • In cazul in care, din anumite motive bine intemeiate, clientul nu poate ajunge la o sedinta, acest lucru ar trebui semnalat cu 24 de h inainte de sedinta si se va incerca recuperarea in aceeasi saptamana, in functie de locurile disponibile. Daca nu se reuseste reprogramarea cu succes, va rog sa luati in considerare sedinta ca fiind pierduta. Pentru a putea oferi atentie maxima tuturor clientiilor, limita personala este de 3 clienti/sedinta, deci tineti cont ca prin rezervarea locului se blocheaza un posibil loc pentru un alt client.
 • Tariful pentru Personal Training reprezinta doar plata pentru antrenamentele asistate si consultanta online, acesta nu cuprinde abonamentul pentru sala de fitness unde se desfasoara activitatea (se achizitioneaza separat)
 • Din cauza unui numar consistent de cereri saptamanale si tinand cont de faptul ca fiecare Plan de Alimentatie este personalizat, termenul de livrare poate fi chiar si 5 zile.
 • Serviciul de Personal Training NU ESTE RAMBURSABIL.
ATENTIE

Planul de alimentatie, cat si continutul acestui site, informatiile, serviciile de Online Coaching, Personal training oferite, nu sunt un substituent pentru ingrijirea medicala profesionala sau a unui diagnostic medical. Niciunul dintre serviciile oferite de mine sau dietaflex.ro nu ar trebui sa fie efectuate sau utilizate in alt mod, fara aprobarea prelimanara din partea unui medic sau a unui specialist in domeniul medical. Raul Raditoiu nu este medic, deci sfaturile sale, fie ca este vorba de cele prezentate pe site, in planurile sale de alimentatie/nutritie, sau prin serviciile sale de coaching, nu reprezinta un inlocuitor pentru sfaturi medicale profesionale. Precum in cazul oricarui program de exercitii/activitate fizica, va asumati anumite riscuri pentru sanatatea si siguranta dumneavoastra. Este posibil sa apara accidentari/daune corporala dupa urmarea exercitiilor fizice din programul personal, mai ales in cazul in care acestea sunt realizate cu forma de executie necorespunzatoare. Cu toate ca instruirea temeinica este inclusa la cerere, fiecare persoana isi da seama ca serviciile de coaching / planurile oferite de Raul Raditoiu (la fel ca orice alt program de exercitii) implica un risc de accidentare. In cazul in care alegeti sa participati la aceste riscuri, faceti acest lucru de bunavoie si in acord, presupunand cu buna stiinta si in mod voluntar toate riscurile asociate cu astfel de activitati si exerciții fizice. Aceste riscuri pot exista, de asemenea, pentru cei care sunt in prezent in stare buna de sanatate si au un anumit grad de experienta. Trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra inainte de a incepe ORICE program de exercitii sau plan de alimentatie, fara exceptii. In prezent, utilizati aceste planuri de alimentatie, programe de antrenament si serviciile de consultanta oferite pe propriul risc, Raul Raditoiu nu este responsabil pentru niciun fel de leziuni sau probleme de sanatate care ar putea sa apara ori chiar deces, ca urmare a utilizarii acestor servicii de coaching si / sau planuri de alimentatie/antrenament de pe dietaflex.ro

Calculator Calorii